20ο Δημοτικό Σχολείο |Σας προσκαλούμε στη συνέλευση του Συλλόγου μας για να σας γνωρίσουμε και να σας ακούσουμε!

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Λάμιας μετά από ομόφωνη απόφαση καθιέρωσαμε  Μηνιαία Συνάντηση του Δ.Σ., στην οποία μπορούν να παρευρεθούν Γονείς και κηδεμόνες – μέλη του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα ο σύλλογός μας θα συνεδριάζει κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις του Σχολείου (Σε περίπτωση αλλαγών ημέρας ή ώρας θα ενημερώνεστε). Μία ημέρα πριν θα δημοσιεύεται ανακοίνωση  από την ιστοσελίδα μας και την facebook page, για τα θέματα συζήτησης, γι αυτό κάνετε like στην σελίδα προκειμένου να έχετε άμεση ενημέρωση.

Μπορείτε να προσέλθετε για να μας εκφράσετε τις απόψεις σας, να σας γνωρίσουμε από κοντά να ανταλλάξουμε ιδέες. Τα μέλη του Συλλόγου εκτός του Δ.Σ. δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε ψηφοφορίες επί των θεμάτων συζήτησης. Προτάσεις ολοκληρωμένες από τα μέλη φυσικά και θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν. (Μπορείτε να έχετε επικοινωνία και μέσα από το email: tosxoleiomas1420@gmail.com). Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Σχολείου μας. Ο Σύλλογος αποκτά δύναμη από τη συμμετοχή των μελών του!

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΉΤΗΣΗ:

1) Ενημέρωση και Ψήφιση Κανονισμού Τράπεζας Αίματος – Σχεδιασμός της ενημερώσης των μελών μας.

2) Οργάνωση των μαθημάτων που έχουμε προσθέσει στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Μαθητών, και ορισμό ατόμων που θα παρίστανται σε αυτά.

3) Προτάσεις για την οργάνωση του αποκριάτικου χορού του σχολείου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *