2ο Οργανωμένη Αιμοδοσία στο σχολείο μας

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Οι Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, διοργανώνουμε στις 22.05.2016 από τις 10:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. ομαδική αιμοδοσία στο χώρο του σχολείου, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα αποθέματα για την τράπεζα αίματος των συλλόγων μας.

Είναι μία προσπάθεια που πρέπει να τη λάβετε σοβαρά υπόψιν, καθώς αφορά την κάλυψη των παιδιών μας. Η περσινή καταγραφή συγκέντρωσε 30 γονείς εθελοντές αιμοδότες ποσοστό μικρό όπως καταλαβαίνετε, για να καλύψει ανάγκες 382 μαθητών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΪΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 Π.Μ. – 01.00 Μ.Μ.

στο χώρο του σχολείου μας!

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, του οποίου το επιστημονικό προσωπικό διασφαλίζει  την τήρηση όλων των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Εάν η αιμοδοσία κριθεί επιτυχής από το Κέντρο Αιμοδοσίας, θα επαναληφθεί η οργανωμένη αιμοδοσία τον ερχόμενο Νοέμβριο. Σε αντίθετη περίπτωση, τα σχολεία μας εντάσσονται εκτός λίστας οργανωμένων ομαδικών αιμοδοσιών και θα πρέπει να πηγαίνουμε στο Νοσοκομείο Λαμίας για να αιμοδοτούμε. (Το ραντεβού για τις 22 Μαΐου, έχει κλειστεί από τον προηγούμενο Νοέμβριο).

blood

Φυσικά η Τράπεζα Αίματος καλύπτει όλους τους μαθητές των σχολείων μας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ανεξαρτήτως εάν ο γονιός ή κηδεμόνας, είναι εθελοντής αιμοδότης του συλλόγου μας. Κάθε εθελοντής αιμοδότης έχει δικαίωμα – κατόπιν αίτησης – να μεταφέρει όπου επιθυμεί το απόθεμά που διαθέτει (φιάλες αίματος).

Ο κανονισμός της Τράπεζας Αίματος, είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας “www.1420.gr” και στον πίνακα ανακοινώσεων των σχολείων μας.

Υπεύθυνοι Διαχείρισης – Πληροφορίες:

Ασπρογιάννης Κωνσταντίνος (6944 026019)

Επίσκοπος Ευάγγελος (6947 604904)

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη Αιμοδοσία Νοέμβριος 2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *