14ο – 20ο, συμμετέχουμε – Όλη η Λαμία … μια αγκαλιά!

Τη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στη Πλατεία Πάρκου (17:00 – 21:00) θα γίνει η μεγαλύτερη γιορτή εθελοντισμού που έχει γίνει ποτέ στην πόλη μας.

Η εθελοντική οργάνωση weeling2help, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας του Δήμου Λαμιέων, όλους τους Συλλόγους Αναπηρίας Φθιώτιδας, Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους, πλήθος εθελοντών, φορέων και χορηγών ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Όλοι οι Σύλλογοι Αναπηρίας θα είναι εκεί για να σας ενημερώσουν για θέματα αναπηρίας και για τις δράσεις τους. Αθλητικοί Σύλλογοι έχουν αναλάβει αθλοπαιδιές που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Πολιτιστικοί Σύλλογοι θα δώσουν δυναμικό παρών με πρωτοτυπίες. Βιωματικές δράσεις θα μυήσουν στις καθημερινές δυσκολίες της αναπηρίας. Δημιουργικές απασχολήσεις παιδιών και ενηλίκων θα δώσουν μηνύματα με ευφάνταστο τρόπο. Μονάδες υγείας θα ενημερώσουν σε θέματα που αφορούν την υγεία και πρόληψη. Θεατρικό παιχνίδι, δρώμενα, μουσική και άλλα πολλά ………

Το μεγαλύτερο ενωτικό μήνυμα θα το δώσουμε, όμως, όλοι μαζί με μια τεράστια αγκαλιά.

“Όλη η Λαμία ….. μια αγκαλιά”

Θα δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη αλυσίδα αγάπης στην πόλη μας: 700 εθελοντές θα υψώσουμε 700 κόκκινα μπαλόνια και θα αγκαλιάσουμε τις 4 πλατείες της πόλης μας. Ό φωτογραφικός φακός και drone θα αποτυπώσουν αυτή την αγκαλιά σε ένα υπέροχο video και θα αναρτηθούν οι συμμετέχοντες Σύλλογοι (με πάνω από 15 άτομα) σε ένα banner που θα ταξιδέψει παντού.

Οι Σύλλογοι Γονέων των σχολείων μας, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την μοναδική εκδήλωση και σας προσκαλούμε με τη σειρά μας στην Πλατεία Πάρκου, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου. Οι σύλλογοι θα συναντηθούμε επί της πλατείας, ακριβώς απέναντι από την οδό Δροσοπούλου.

Σας περιμένουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *