Χριστουγεννιάτικο BAZAAR – Χαρίστε ένα Χαμόγελο στα παιδιά

Χριστουγεννιάτικο BAZAAR

Αμφικτιόνων 42, Λαμία

“Χαρίστε ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ στα παιδιά, είναι ανάγκη”

Αγαπητοί γονείς και φίλοι μας!logo-gr

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουμε στο σχολείο μας Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητες κατασκευές από το εργαστήρι “Το Χαμόγελο του παιδιού”, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 10.00 – 17.00.

Στο Bazaar, εκτός από τα προϊόντα από το Χαμόγελο του παιδιού, οι σύλλογοι Γονέων θα συγκεντρώσουμε διάφορα αντικείμενα που θα διατεθούν προς πώληση έναντι συμβολικού ποσού. Πολύτιμη θα είναι η βοήθεια όλων σας, με την προσφορά κάποιων εκ των παρακάτω ειδών:

  • Μεταχειρισμένα είδη, σε καλή όμως κατάσταση, όπως: Βιβλία – παιχνίδια – επιτραπέζια – παζλ – διακοσμητικά και είδη σπιτιού, για να διατεθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο “Γιουσουρούμ”.
  • Χριστουγεννιάτικες κατασκευές – στολίδια
  • Γλυκίσματα και σπιτικά λικέρ (συσκευασμένα).

Τα παραπάνω αντικείμενα θα συλλέγονται από τα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων που θα βρίσκονται στο σχολείο τις ώρες προσέλευσης των μαθητών από Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Επίσης συλλογή θα γίνεται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων των παραδοσιακών χορών, 16.15 – 17.45 τις δυο Παρασκευές (2/12 & 9/12) που μεσολαβούν. Τα ευπαθή προϊόντα (τρόφιμα κλπ) θα συλλεχθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσφορά σας!

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ 14ου & 20ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *