Χριστουγεννιάτικο BAZAAR σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Όλοι ξέρουμε, συζητάμε για κάτι παιδιά στους δρόμους που τους λείπει το χαμόγελο. Τους λείπει το χαμόγελο γιατί δεν έχουν λεφτά δεν έχουν παιχνίδια δεν έχουν φαΐ και μερικά δεν έχουν και γονείς. Σκεφτείτε λοιπόν κι αφήστε τα λόγια σας ενωθούμε κι ας δώσουμε ό,τι μπορούμε στα φτωχά αλβανάκια άσπρα και μαύρα όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο. Αυτός ο σύλλογος θα λέγεται: ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε.

Ανδρέας Γιαννόπουλος

Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 14ου & 20ου Δημοτικών Σχολείων της Λαμίας οργανώνουμε Χριστουγεννιάτικο BAZAAR σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του παιδιού» στο χώρο του σχολείου μας. (Αμφικτυόνων 42, Λαμία).

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και ώρες 10.00 – 14.00 το μεσημέρι και 17.00 – 20.00 το απόγευμα

the_smile_of_child

Πολλά Χριστουγεννιάτικα είδη, στολίδια με το λογότυπο του ιδρύματος και μη, θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σε μία πραγματικά Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Παράλληλα, γονείς μέλη του συλλόγου θα δημιούργησαν χειροποίητες κατασκευές, Γλυκίσματα, λικέρ τα οποία θα διατεθούν σε συμβολική τιμή.

ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ

Από τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση δεν θα λείψουν και μεταχειρισμένα παιχνίδια, βιβλία, επιτραπέζια, είδη σπιτιού και άλλα πολλά, τα οποία θα προσφέρουν γονείς των συλλόγων μας.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους να στηρίξουμε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Γνωρίζουμε πως οι εποχές που διανύουμε είναι οικονομικά δύσκολες για όλους, δεν παύουμε όμως να είμαστε άνθρωποι.

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ

One thought on “Χριστουγεννιάτικο BAZAAR σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

  1. Pingback: Χαμόγελο του Παιδιού |Ποια η ταυτότητά του; | www.1420.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *