Σύλλογοι γονέων |Φύτευση κι εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος

Σε συνέχεια της ευγενικής χορηγίας της Κας Αλεξίου Κατερίνας για τον εμπλουτισμό των παρτεριών του σχολείου μας με διάφορα καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά, οι Σύλλογοι γονέων μαζί με την Κα Αλεξίου αποφασίσαμε την χρηματοδότηση της εγκατάστασης αυτόματου ποτίσματος, η οποία και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Παράλληλα, στα πλαίσια του προγράμματος Let’s do it Greece 2016, ζητήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου η συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στη νέα φύτευση καλλωπιστικών φυτών – κόστος το οποίο ανέλαβε το σχολείο –  μαζί με μαθητές της Έκτης και της Δευτέρας τάξης του σχολείου μας.

Εννοείται πως δεχθήκαμε με χαρά και μέλη και από τους δύο συλλόγους μαζί με τη διευθύντρια του σχολείου μας δείξαμε στους μικρούς μαθητές πώς να σκάψουν και να φυτέψουν λουλούδια.

Η Κα Βιβιάννα Κορμαζοπούλου, συμμετέχουσα στη φύτευση, ανάρτησε στο προφίλ της στο Facebook:

«Μια όμορφη χρωματιστή δημιουργική μέρα! Μετά από πρόσκληση της διεύθυνσης των σχολείων μας μαζί με παιδιά της έκτης τάξης του 14ου & 20ου Δημοτικού Σχολείου φυτέψαμε λουλούδια για να ομορφύνουμε το προαύλιο. Τα παιδιά έσκαψαν και φύτεψαν. Αύριο θα συνεχίσουν τα μικρότερα παιδιά με την βοήθεια δασκάλων. Όσο φυτεύαμε λουλούδια, μικρότεροι μαθητές έφτιαχναν κουλουράκια. Οι διακοπές του Πάσχα αναμένονται εξίσου δημιουργικές και με πολύ χρώμα….»

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που αφιέρωσαν το χρόνο τους κι έγιναν παράδειγμα στους μαθητές του σχολείου μας.

Σύλλογοι Γονέων

Το αποτέλεσμα, στις παρακάτω φωτογραφίες.

Πριν

Μετά

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *