ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ – Εξοπλισμός αιθουσών με 3 νέους projectors

Σας ενημερώνουμε με ιδιαίτερη χαρά πως ο αριθμός αιθουσών που διαθέτουν βιντεοπροβολείς (projectors) αυξήθηκε, μιας και οι σύλλογοι γονέων αποφάσισαν – σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων μας – και προχώρησαν στην αγορά 3 ακόμη βιντεοπροβολέων (projectors) και των κατάλληλων βάσεων στήριξης για τον εξοπλισμό νέων αιθουσών. Οι αίθουσες που θα διαθέτουν βιντεοπροβολείς στο σχολείο μας πλέον έφθασαν τις 4.

Η παράδοση των βιντεοπροβολέων (projectors) και των βάσεων στήριξης αυτών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 από εκπροσώπους των συλλόγων, παρουσία της ολομέλειας των εκπαιδευτικών και των διευθυντών των σχολείων μας, οι οποίοι μας ευχαρίστησαν θερμά.

Η κίνηση αυτή είναι και η «τελευταία», καθώς κλείνει και ο κύκλος των τωρινών διοικητικών συμβουλίων για τα έτη 2015-2017. Και οι δύο σύλλογοι τις επόμενες ημέρες μπαίνουν σε διαδικασία εκλογής νέων διοικητικών συμβουλίων, σύμφωνα με τα καταστατικά τους.

Θα θέλαμε από κοινού τα τωρινά διοικητικά συμβούλια να ευχαριστήσουμε διευθυντές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την συμπαράσταση και τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια και καταφέραμε να  επιτύχουμε πολλά για τα σχολεία μας. Ελπίζουμε το έργο μας να συνεχιστεί και από τα επόμενα Δ.Σ. τα οποία θα προκύψουν από τις επερχόμενες εκλογές.

Επιθυμούμε από όλους εσάς του γονείς την παρουσία σας στις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις (έχετε ενημερωθεί γραπτώς για τις ημερομηνίες), ώστε το όργανο που λέγεται «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων» να συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση των μαθητών – παιδιών μας.

Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *