ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |Συγκέντρωση μαθητικού υλικού για παιδιά που έχουν ανάγκη

Αγαπητοί μαθητές, αξιότιμοι γονείς και συνάδελφοι,

Στην οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει το λαό μας οφείλουμε να σταθούμε αλληλέγγυοι και στη νέα γενιά. Στεκόμαστε δίπλα στους μικρούς και μεγάλους μαθητές που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, σε έναν κόσμο δίκαιο, ανοιχτό σε νέες κοινωνικές δομές και απαλλαγμένο από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Η συνεργασία σας για τη συλλογή μαθητικού υλικού την προηγούμενη χρονιά βοήθησε πολλούς μαθητές να μην νιώσουν «παιδιά ενός κατώτερου θεού». Για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο παίρνουμε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» και σας καλούμε να κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα .

Το   Σάββατο 13.9.2014 από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώνουμε μαθητικό υλικό (τετράδια, μολύβια, μπλοκ, χρώματα, γεωμετρικά όργανα, κασετίνες, χάρτες, τσάντες, βοηθήματα, λεξικά ελληνικής ή άλλων γλωσσών, λογοτεχνικά βιβλία κ.ά.) . Τα είδη θα σταλούν σε σχολεία για μαθητές που τα έχουν ανάγκη.

Η συλλογή   μαθητικού υλικού θα συνεχιστεί σε κάθε διάθεση προϊόντων από τους «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» που ξεκινούν το Σάββατο, 20.9.14 , από 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. στο χώρο στάθμευσης της Έκθεσης Λαμίας.

Οι δυσκολίες και τα οικονομικά προβλήματα μας φέρνουν πιο κοντά. Δίνουμε σφιχτά το χέρι σε κάθε άνθρωπο που είναι δίπλα μας χτίζοντας σχέσεις αλληλεγγύης.

« Το πρόβλημά σου είναι και δικό μου . Τη λύση θα τη δώσουμε μαζί.»

Καλούμε τα Μαθητικά Συμβούλια και τους Συλλόγους Γονέων που επιθυμούν,   να συνδιοργανώσουμε αυτή τη δράση να δηλώσουν συμμετοχή :

e-mail:sepefth@gmail.com          τηλ.   6977621328

             elmefth@gmail.com          τηλ.   6933304183

Με ανακοίνωσή του «Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 22ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου (Ροδίτσα) στηρίζει την δράση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Φθιώτιδας,η οποία θα πραγματποιηθεί το Σάββατο 13/09 στην Πλατεία Ελευθερίας και η οποία αφορά την συγκέντρωση και διανομή μαθητικού υλικού σε μαθητές που το έχουν ανάγκή. Ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει ενεργά και θα βρίσκεται εκεί. Σας καλούμε όλους να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά!!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *