Σημαντικές προσθήκες στην ιστοσελίδα μας (Λογότυπο – domain name)

Αγαπητοί αναγνώστες (Γονείς – Εκπαιδευτικοί – Μαθητές) και φίλοι, με το πέρας της σχολικής χρονιάς αποφασίσαμε στην ιστοσελίδα μας  να κάνουμε μερικές προσθήκες ώστε να αποκτήσετε ευκολότερη πρόσβαση με την χρήση ενός επιπλέον domain name. Συγκεκριμένα πέραν του www.tosxoleiomas1420.gr – που ήταν αναγκαίο να πληκτρολογήσετε, προκειμένου να επισκεφθείτε τα άρθρα μας – μπορείτε να εισέρχεστε και με το www.1420.gr. Είναι επίσης domain name κατοχυρωμένο στους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των 14ου & 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας.

1420

H δεύτερη από τις προθήκες που κάναμε είναι η δημιουργία ενός logo (λογότυπου) που από σήμερα θα συνοδεύει τις ανακοινώσεις και τα Social Media στα οποία κοινοποιούμε τα άρθρα μας και είναι το παραπάνω. Επιλέξαμε να είναι ένα σύγχρονο λογότυπο, με minimal εμφάνιση, αναδεικνύοντας και τον αυστηρό χαρακτήρα που αρμόζει σε μία σχολικού κι εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, ιστοσελίδα. Το χρώμα που επιλέχθηκε είναι χαρακτηριστικό χρώμα της Ελλάδος αναφέροντας εν συντομία και τα σχολεία μας (14ο – 20ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ).

Σύντομα θα ενημερωθείτε για τη δημιουργία Page στο κοινωνικό δίκτυο Gloogle+, καθώς και στο δημοφιλές twitter. Έχετε στραμμένη την προσοχή σας εδώ! Η σελίδα μας θα ενημερώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με αναδημοσιεύσεις σημαντικών άρθρων τα όποία θα μας κάνουν καλύτερους γονείς!

Καλό καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *