Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στ.Ελλάδας (μέρος 1ο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 01 Μαρτίου 2015 ο 1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στ.Ελλάδας «WeDo Scratching» με θέμα «Η δική μου πόλη».

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα «Crazy Waters» από το 9ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας «Γιάννης Σκαρίμπας»στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού Κόλλιας Παύλος, Γιαπλές Νικόλαος, Ιωάννου Εβίτα, Λουκαδάκης Γιάννης, με προπονήτρια την εκπαιδευτικό κα. Ρεββέκα-Άννα Κόρδη.

Συνολικά, στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 13 ομάδες και 57 μαθητές από Βοιωτία, Εύβοια και Φθιώτιδα, οι οποίοι μαζί με τους συνοδούς τους κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές που πήραν μέρος στο διαγωνισμό για τις εξαιρετικές κατασκευές που δημιούργησαν, καθώς και την επιτροπή κριτών του διαγωνισμού, την οποία αποτέλεσαν οι καθηγητές του ΤΕΙ Λαμίας κ.κ. Λάμψας Πέτρος, Αντώνης Κωνσταντίνος και Τσιφτσής Θεόδωρος.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας για την αμέριστη αρωγή του στη διεξαγωγή του διαγωνισμού, όπως και για την ευγενική χορηγία ενός πακέτου WeDo για την νικήτρια ομάδα. Από ένα (1) tablet παρέλαβαν οι επόμενες 5 ομάδες ευγενική χορηγία της εταιρείας υπολογιστών Microland Computers στη Λαμία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Λαμιέων κα. Αργύρη Βίβιαν και ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ.Γκούμας Ευθύμιος.

Οι ομάδες εκπροσώπησαν τα παρακάτω σχολεία:
1ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας
3o Δημοτικό Σχολείο Λαμίας
4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
7ο Δημοτικό σχολείο Λαμίας
8ο Δημοτικό Σχολείο ΘΗΒΑΣ
9ο Ολοήμερο Δημοτικό Χαλκιδας «Γιάννης Σκαρίμπας»
14ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Εκ μέρους του WROHellas

Ιωάννης Δήμος, MSc

startnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *