Ισπανικά – Γαλλικά: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα μαθήματα!

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα μάθηματα ξένων γλωσσών και συγκεκριμένα της Ισπανικής και της Γαλλικής γλώσσας που έλαβαν χώρα τις απογευματινές ώρες από τις αρχές Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσειςτου σχολείου μας. Μια ιδέα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών έγινε πραγματικότητα χάρη στη εθελοντική προσφορά της εκπαιδευτικού Κας Τζάνη Βασιλικής για την γλώσσα των Ισπανικών και της Κας Γκόλφη Παναγιώτας για τα μαθήματα της Γαλλικής Γλώσσας.

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του 20ου δημοτικού σχολείου τους είναι ευγνώμων για την οικιοθελή προσφορά των δυο εκπαιδευτικών, οι οποίοι ακούραστα μετέδωσαν τις γνώσεις τους μέσα από τις παράδοση μαθημάτων και των εκπαιδευτικών παιχνίδιων. Στα μαθήματα πήραν μέρος μαθητές της Τρίτης, Τετάρτης, Πέμπτης κι Έκτης τάξης του 20ου δημοτικού σχολείου, κι όπως καταλαβαίνετε οι δύο εκπαιδευτικοί είχαν ένα πολύ δύσκολο έργο στο να συνδυάσουν τα μαθήματα με τέτοιον τρόπο, ώστε όλα τα παιδιά να μπορούν να συμμετέχουν.

Τα μαθήματα της Ισπανικής γλώσσας γίνονταν στις εγκαταστάσεις του σχολείου κατά τις ημέρες Τρίτη και Τέταρτη, σε δύο τμήματα και τα μαθήματα της Γαλλικής γλώσσας κάθε Παρασκευή. Τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα τόσο κατά την άφιξή τους στο σχολείο όσο και κατά την αποχώρηση τους. Το αναφέρω καθώς παρίσταμαι κι εγώ ως φύλακας σε μία από τις 2 γλώσσες όπως κι άλλα μέλη του συλλόγου. Σε συζήτηση που είχαμε με τις εκπαιδευτικούς ανέφεραν πως  έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από τα παιδιά..

«πέρασα υπέροχα..τα παιδιά τα αγαπώ πολύ και τα συγκεκριμένα που γνώρισα τα αγάπησα ακόμα περισσότερο.. μου λείπουν ήδη… ήταν μια όμορφη εμπειρία  ..ελπίζω να έμαθαν και κάτι.. προσπάθησα να κάνω τόση ύλη όση θα ήταν εύκολα κατανοητή από όλους, μιας και τα τμήματα ήταν ανάμεικτα όσον αφορά στις ηλικιες!»

Στόχος μας είναι τα μαθήματα όχι μόνο να συνεχιστούν και την επόμενη σχολική χρονιά καθώς έχουμε τη συγκατάθεση -ως πρόθεση- και από τις δύο εκπαιδευτικούς, αλλά να προσθέσουμε κι άλλες ξένες γλώσσες. Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε από καρδιάς τις δύο εκπαιδευτικούς και τους ευχόμαστε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *