Εντυπωσιακή συμμετοχή στην αποκριάτικη γιορτή μας (Video)

Είχαμε δώσει ραντεβού στις 15 Φεβρουαρίου 2015 στο γυμναστήριο των 14ου – 20ου δημοτικών σχολείων, γονείς και μαθητές με Αποκριάτικες στολές. Ήταν όλοι εκεί. Αναπάντεχη επιτυχία είχε η Αποκριάτικη γιορτή μας όπου οι περισσότεροι μαθητές των σχολείων μας, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, γέμισαν το χώρο με πολύχρωμες στολές, παιδικές φωνές, και σε συνδυασμό με δυνατή μουσική και πολλή διάθεση ρίχτηκαν στο χορό.

Οι σύλλογοι γονέων οι οποίοι διοργάνωσαν την γιορτή, δημιούργησαν δύο γωνίες μέσα στην αίθουσα, η μία στην οποία τα παιδιά μπορούσαν να δημιουργήσουν μάσκες, έχοντας όλα τα απαραίτητα υλικά, κόλλες, πολύχρωμα χαρτόνια, λάστιχα, φτερά, χρυσόσκονη κλπ. και η άλλη γωνία με τα παιδιά να περιμένουν υπομονετικά για να έρθει η σειρά τους   για face painting.

Μοιράστηκαν σερπαντίνες σε παιδιά τα οποία δεν είχαν φέρει μαζί τους και κρουασάν, ως μία ευγενική προσφορά της εταιρείας Chipita. Στό εξωτερικό χώρο του σχολείου στήθηκαν παιχνίδια και διαγωνισμοί για τα παιδιά χωρισμένα ανά τάξη στα οποία  η συμμετοχή ήταν πραγματικά ανέλπιστη. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς εκτός του διοικητικού συμβουλίου, για την συμμετοχή τους καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια, και η επιτήρηση αυτών.

Με τη ολοκλήρωση της αποκριάτικης γιορτής, οι γονείς – μέλη των συλλόγων, επανέφεραν το σχολείο στην κανονική του μορφή, καθαρίζοντας όλους τους χώρους από τις σερπαντίνες, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Σας ετοιμάσαμε ένα video από τη γιορτή και περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Ως Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου – 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστούμε:

  • Όλους τους γονείς που συμμετείχαν εθελοντικά και βοήθησαν με κάθε τρόπο στην οργάνωση της.
  • Την εταιρεία CHIPITA ή οποία μετά το πέρας της γιορτής, γλύκανε τα παιδιά με τα κρουασάν της.
  • Το κατάστημα του κ. Δημ. Ντελή για τη δωρεά υλικών.
  • Τους διευθυντές των σχολείων μας, που για μία ακόμη φορά μας εμπιστεύτηκαν το χώρο και τον εξοπλισμό του σχολείου, για την πραγματοποίηση της αποκριάτικης γιορτή μας.

Και του χρόνου!

Εκ των διευθύνσεων των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *