Δημοσκόπηση |Χριστουγεννιάτικες Κάρτες από το Χαμόγελο του Παιδιού

Φέτος περισσότερο από ποτέ έχουμε ως στόχο να φέρουμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 14ο και 20ο δημοτικών σχολείων κοντά μας. Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων στους συλλόγους τους σχολείου μας καθως οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι τα παιδιά μας. Θέλουμε να ακούσουμε προτάσεις, σκέψεις, νέες ιδέες ώστε να ενισχύσουμε από κάθε πλευρά τον μικρόκοσμο του σχολείου μας.

Η ‘Εμπρακτη συμμετοχή με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής θα μας δώσει τη δυνατότητα για να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα στα ίδια μας τα παιδιά. Δεν έχουμε άλλες  επιλογές να επιβοιώσουμε αξιοπρεπώς. Αύριο ημέρα παράδοσης των πρώτων ελέγχων των μαθητών, γονείς – μέλη των συλλόγων, θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου προκειμένου να συγκεντρώσουν τις ετήσιες συνδρομές κι να σας ενημερώσουν για τα σχέδιά τους  μέσα στο 2014 και είναι αρκετά.

Όλοι φαντάζομαι έχετε λάβει την ανακοίνωση την οποία είχαμε τοποθετήσει μέσα σε μία όμορφη χριστουγεννιάττκη κάρτα. Οι Χριστουγεννιάτικeς Κάρτες αγοράστηκαν από το Χαμόγελο του παιδιού (368 κάρτες), προκειμένου ως γονείς συμβολικά να στηρίξουμε το πραγματικά δύσκολο έργο τους. Πώς σας φάνηκε η κίνηση αυτή; Θα θέλαμε την άποψή σας. Μπορείτε να ψηφίσετε στην  δημοσκόπηση.

Σας ευχομάστε να περάσετε πολύ όμορφο αυτές τις γιορτές! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *