Ανθρωπιστική βοήθεια στο Π.Ε.Δ.Υ. Μυτιλήνης

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 14ου & 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας

Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων,  σε συνέχεια της  επικοινωνίας που είχαμε με το ίδρυμα Π.Ε.Δ.Υ. Μυτιλήνης – Λίμνου, και εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της Γενικής Ταχυδρομικής για δωρεάν αποστολή, αποφασίσαμε να κάνουμε έκκληση προς όλους τους γονείς και κηδεμόνες, για συγκέντρωση ρουχισμού στο χώρο του σχολείου μας.

Γονείς μέλη του συλλόγου έχουμε αναλάβει την ευθύνη συγκέντρωσης συσκευασίας και μεταφοράς στη Γενική Ταχυδρομική, με τελικό προορισμό, το Π.Ε.Δ.Υ. Μυτιλήνης – Λίμνου. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και με άλλα ιδρύματα που έχουν ανάγκη και όχι μόνο του πρόσφυγες. Υπάρχει μία μεγάλη λίστα ιδρυμάτων στα οποία έχουμε σκοπό να στείλουμε ανθρωπιστική βοήθεια. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας.

10441282_1022822974436423_3850158736325412254_n

ΘΕΜΑ: «Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τη Λέσβο»

Με έγγραφό της η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου που εδρεύει στη Μυτιλήνη κάνει έκκληση στα σχολεία όλων των Περιφερειών της χώρας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να διατεθούν στους πρόσφυγες και μετανάστες που φθάνουν στο νησί.

Παρακαλείσθε, σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε, να ζητήσετε από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων σας να συγκεντρώσουν κουβέρτες, αδιάβροχα, ρούχα, παπούτσια και κάλτσες όλων των ηλικιών.

Σας αποστέλλουμε συνημμένο το σχετικό έγγραφο της Περιφερειακή Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και θα ακολουθήσουν οδηγίες με επόμενο έγγραφό μας για το πού και πώς θα γίνει η παράδοση των ειδών.

 

                           Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                        ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

                                                                                                                                                              ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΟΝΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *