Ανεπάντεχη συμμετοχή στην Αποκριάτικη Γιορτή του 14ου-20ου Δημοτικών σχολείων Λαμίας

Είχαμε δώσει ραντεβού στις 23 Φεβρουαρίου 2014 στο γυμναστήριο των 14ου – 20ου δημοτικών σχολείων, γονείς και μαθητές με Αποκριάτικες στολές. Ήταν όλοι εκεί. Αναπάντεχη επιτυχία είχε η Αποκριάτικη γιορτή μας όπου οι περισσότεροι μαθητές των σχολείων μας, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους γέμισαν το χώρο με πολύχρωμες στολές παιδικές φωνές, και σε συνδιασμό με δυνατή μουσική και πολύ διάθεση ρίχτηκαν στο χορό.

Οι σύλλογοι γονέων οι οποίοι διοργάνωσαν την γιορτή, δημιούργησαν δύο γωνίες, η μία στην οποία τα παιδιά μπορούσαν να δημιουργήσουν μάσκες έχοντας όλα τα απαραίτητα υλικά, κόλλες, πολύχρωμα χαρτόνια, λάστιχα, φτερά, χρυσόσκονη κλπ. και η άλλη γωνία με τα παιδιά να περιμένουν υπομονετικά για να έρθει η σειρά τους   για face painting. Μοιράστηκαν σερπαντίνες σε παιδιά τα οποία δεν είχαν φέρει μαζί τους και κρουασάν, ως μία ευγενική προσφορά της εταιρείας Chipita.

 Όπως ήταν αναμενόμενο, την προσοχή των παδιών συγκέντρωσαν οι κλόουν που είχαν προσκληθεί βάζοντας όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στο παραδοσιακό γαϊτανάκι, σε παιχνίδια και διαγωνισμούς. Ο καιρός βοήθησε ώστε οι μαθητές  να τρέξουν και να παίξουν και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου.

Με τη ολοκλήρωση της αποκριάτικης γιορτής, οι γονείς μέλη των συλλόγων, επανέφεραν το σχολείο στην κανονική του μορφή, καθαρίζοντας όλους τους χώρους από τις σερπαντίνες τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς. Σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες από τη γιορτή και θα θέλαμε ένα σχόλιό σας, για το τι σας άρεσε και τι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα την επόμενη φορά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *