Ανακοινώσεις – Μουσική εκδήλωση/Αναμνηστικά των μαθητών της ΣΤ’ τάξης!

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

14ου & 20ου ΔΗΜΟΤΙΚΏΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Σας προσκαλούμε στη μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουν τα παιδιά που συμμετείχαν στα μαθήματα μουσικής, που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς σε συνεργασία με τους καθηγητές της μουσικής, στο χώρο του σχολείου την Κυριακή 01-06-2014 στις 19:30 το απόγευμα.

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας ότι την Πέμπτη 29-05-2014 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σχολείου φωτογράφιση, κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος του σχολείου, προκειμένου να κατασκευαστούν τα αναμνηστικά της φετινής χρονιάς για όλους τους μαθητές του σχολείου. Παρακαλούμε εάν κάποιος γονιός δεν επιθυμεί να συμμετάσχει το παιδί του στη φωτογράφιση, να μας ενημερώσει μέχρι την Τετάρτη 28-05-2014.

Τα αναμνηστικά της ΣΤ’ τάξης θα είναι δωρεάν για τα παιδιά, προφορά των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Τα αναμνηστικά των υπολοίπων τάξεων ανά τμήμα, θα διατίθενται σε διάφορες προτάσεις του φωτογραφείου και θα μπορούν να τα προμηθευτούν οι γονείς από την Τρίτη 03-06-2014 από το φωτογραφείο PHOTO CENTRE ΜΗΤΣΟΓΙΑΝΝΗ – ΦΙΛΛΙΠΟΥ Ο.Ε. στον πεζόδρομο στην Καλύβα Μπακογιάννη 18 (απέναντι από το μνημείο του Διάκου), σε τιμές που θα ξεκινούν από 2€. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *