Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία όλες οι δραστηριότητες, οι οποίες προγραμματίστηκαν από του Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και υλοποιήθηκαν, χάρη στην οικειοθελή συμμετοχή και υπερπροσπάθεια εκπαιδευτικών, οι οποίοι αφιέρωσαν το χρόνο τους για να προσφέρουν στα παιδιά μας, επιπρόσθετες γνώσεις και συνάμα ψυχαγωγία.

Οι δραστηριότητες αφορούσαν μαθήματα Μουσικής, Κατασκευών, Ξένων γλωσσών καθώς και μία πρώτη επαφή των μαθητών μας με τη Ρομποτική. Όλες οι δραστηριότητες, πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του σχολικού κτιρίου των 14ου και 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας, κατά τις απογευματινές ώρες.

Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε με τη σειρά:

  • τον καθηγητή Κο Κατσαούνο Γιώργο, ο οποίος προσέφερε στους μαθητές του σχολείου μας, μαθήματα ρομποτικής.
  • τις καθηγήτριες Κα Γκόλφη Παναγιώτα και Κα Βασιλειάδη Ειρήνη, για την προσφορά τους στα μαθήματα Γαλλικών, τα οποία συνεχίστηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
  • την καθηγήτρια Κα Τζάνη Βασιλική η οποία έφερε σε επαφή τα παιδιά μας με τη γλώσσα των ισπανικών, επίσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
  • την καθηγήτρια Κα Μάστορα Χρυσούλα, η οποία μοιράστηκε με τα παιδιά μας τις γνώσεις της στη μουσική για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, παρακαλώ.

Ψυχαγωγία και και διασκέδαση εκπαιδευτικού χαρακτήρα, προσέφεραν μητέρες μαθητών/μαθητριών του σχολείου μας στα παιδιά μας, με το μάθημα των κατασκευών. Κάθε εβδομάδα κατασκεύαζαν και κάτι καινούριο και ευρηματικό. Να τις ευχαριστήσουμε επίσης για την άψογη διοργάνωση των παιχνιδιών-διαγωνισμών στην Αποκριάτικη γιορτή μας, με σχεδόν καθολική συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών των σχολείων μας.

Με τυχαία σειρά ευχαριστούμε τις κυρίες:

  • Πολίτου Ειρήνη
  • Κορμαζοπούλου – Σιούλη – Βιβιάννα
  • Τσεκούρα Βίκυ
  • Μακρή Άρτεμις

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, χωρίς τη συγκατάθεση και την άψογη επικοινωνία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, με τους διευθυντές των σχολίων μας, Κο Κύρκο Νικόλαο και Κα Σίμου Αικατερίνη.

Σας ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και την επόμενη σχολική χρονιά να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά μας.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Με εκτίμηση,

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 14-20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *